Åndedrettsvern og verneutstyr

Fra SG Safety tilbyr vi produkter under kategoriene åndedrettsvern og verneutstyr

Når det gjelder åndedrettsvern, har vi alt du trenger for å beskytte deg mot farlige gasser, partikler og andre luftbårne trusler. Utvalget vi tilbyr fra SG Safety inkluderer hel- og halvmasker, gassmasker, støvmasker, munnbind og engangsmasker.  Vi tilbyr også batteridrevne viftemotorer for lengre tids arbeid, samt friskluftsutstyr med trykkluft og overtrykk. Vi tilbyr også filtermasker og beskyttelsesmasker for arbeid eller rømning, med gass og/eller partikkelfilter. For arbeid som varer over en time, anbefaler vi vifteassistert åndedrettsvern, som gir økt komfort og effektivitet.

I tillegg til åndedrettsvern tilbyr vi også et omfattende utvalg av vernedresser,  designet for å gi optimal beskyttelse mot farlige stoffer, gasser og væsker. Vernedressene er tilgjengelige i ulike beskyttelsesgrader og størrelser, og er nøye utvalgt for å møte de høyeste standardene for personlig verneutstyr.

Vi tilbyr også et bredt utvalg av tilbehør og reservedeler til åndedrettsvern og verneutstyr. Alt fra filter og vernehansker til annet tilleggsutstyr.